Betala med Friskvård?

Du kan även betala ditt medlemskap genom friskvård, vi samarbetar då med dessa friskvårdsleverantörer:

  •  - Som medlem gör du en beställning via Benifyportalen, därefter skickas ett beställningsunderlag till kundsupporten som skapar medlemskapet och skickar en bekräftelse.
  •  - Precis som ovanstående gör ni en beställning hos Wellnet som kundsupporten sedan får in ett underlag på. Vanligtvis är det då en summa pengar som anges, detta används sedan som förskottsbetalning för medlemskapet (ej fulla medlemskap). För att detta ska gå igenom behöver ni alltså ha ett pågående medlemskap hos oss.
  •  - Medlem loggar in på sitt Actiwaykonto och gör en beställning. Sedan går ni ner till er hemanläggning och informerar personalen om det köps som gjort. Anläggningen registrerar köpet och lägger in pengarna som en förskottsbetalning av medlemskapet.
  •  - Precis samma tillvägagångssätt som Actiway
  •  - Är en applikation som är kopplat till ert kortkonto. Ni går då ner till anläggningen och betalar en viss summa pengar som sedan dras av från ert friskvårdskonto. Pengarna läggs in som en förskottsbetalning på ert medlemskap.

Har du ytterligare frågor om beställning eller villkor av friskvårdsbeställningar hänvisar vi i första hand till er friskvårdsleverantör.

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.